۳ دوره آموزشی نمایندگی جنرال بیمه، کارگزاری رسمی بیمه و ارزیاب خسارت –  دوره های آموزشی پژوهشکده بیمه

 

دوره آموزشی نمایندگی جنرال بیمه (آیین نامه 106)، دوره آموزشی کارگزاری رسمی بیمه (آیین نامه 92) و دوره آموزشی ارزیابی خسارت بیمه‌ای از جمله دوره‌های آموزشی هستند که گروه بیمه موسسه آموزش عالی آزاد بهار با مجوز بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌نماید. همچنین علاوه بر این دوره‌ها، کارگاه‌های آموزشی تخصصی در رشته‌های مختلف بیمه برای متقاضیان با حضور اساتید مجرب صنعت بیمه و مطابق با آئین نامه ها و مصوبات شورای عالی بیمه برگزار می‌گردد.
 

علاقمندان به دریافت مجوز جهت فعالیت در صنعت بیمه، نیازمند گذراندن یکی از دوره‌های تخصصی پژوهشکده بیمه به شرح ذیل می‌باشند.

معرفی شغل نمایندگی بیمه
شرکت‌های بیمه از جمله مهم‌ترین نهادهای مالی فعال در کشور هستند که علاوه بر تأمین امنیت فعالیت‌های اقتصادی در کشور و ارائه خدمات بیمه‌ای، نقش بسیار مهمی در رشد و تحرک بازارهای مالی دارند. از این رو شرکت‌های بیمه به منظور گسترش حوزه فعالیت خود اقدام به اعطا نمایندگی بیمه به افراد متقاضی می‌کنند. نمایندگان بیمه اشخاص حقیقی یا حقوقی هستند که با توجه به قوانین این آئین نامه مجاز به ارائه انواع خدمات بیمه‌ای به نمایندگی از طرف شرکت بیمه خواهد بود. نمایندگی بیمه به عنوان یک واسط بین بیمه گر و بیمه گذار فعالیت می‌کند و از طریق فروش بیمه نامه کسب درآمد می‌کند.


مراحل اخذ نمایندگی بیمه
• شرکت و قبولی در آزمون آداب (بدون تقدم )
گذراندن دوره آموزشی بیمه و قبولی در آزمون مربوطه
• شرکت و قبولی در مصاحبه شرکت بیمه مورد‌ نظر
• سایر شرایط اختصاصی شرکت بیمه موردنظر (درج شده در سایت شرکت بیمه)

معرفی دوره داوطلبین نمایندگی بیمه آیین نامه 106
بر اساس آیین نامه 106 بیمه مرکزی ج.ا.ا  متقاضیان اخذ پروانه نمایندگی بیمه از شرکتهای بیمه ای علاوه بر داشتن شرایط اختصصاصی هر شرکت، می بایست دوره آموزشی این آیین نامه را با موفقیت به پایان رسانده و در آزمون پایان دوره حداقل امتیاز 60 از 100 را کسب نمایند. 
برای دریافت آیین نامه 106 بیمه مرکزی و اطلاع از قوانین و شرایط دوره داوطلبین نمایندگی بیمه،  کلیک کنید. 


 استاندارد دوره آموزشی متقاضیان پروانه نمایندگی بیمه

  • متقاضیان نمایندگی بیمه که فاقد سابقه کار فنی و تخصصی بیمه ای مندرج در بند چ آئین نامه شماره 106 مصوب شورای عالی بیمه هستند، ملزم به گذراندن دوره آموزشی به مدت150 ساعت به شرح جدول شماره 1 و دریافت گواهینامه قبولی پایان دوره می .باشند  
  • کلیه متقاضیان نمایندگی بیمه ملزم به گذراندن دوره کارآموزی به مدت 15روز اداری در شرکت بیمه ذیربط می باشند.
  • داشتن گواهینامه آموزشی مهارتهای  ICDL از شرایط متقاضیان نمایندگی بیمه می باشد.

  • دوره داوطلبین نمایندگی بیمه موسسه بهار چیست؟
    موسسه بهار تحت نظارت پژوهشکده بیمه ج.ا.ا به طور کلی و باتوجه به شرایط روز، دوره ی داوطلبین اخذ نمایندگی بیمه را درقالب دوره های حضوری و آنلاین(قالب جاری) برگزار می نماید. دوره نمایندگی بیمه با هدف ارتقای دانش بیمه ای و همچنین دریافت مدرک آموزشی که از جمله الزامات برای اخذ مجوز دفاتر نمایندگی است در چارچوب آیین نامه 106 بیمه مرکزی ج.ا.ا اجرا می گردد.

    مخاطبین دوره داوطلبین نمایندگی بیمه موسسه چه کسانی هستند؟
    • متقاضیان دریافت نمایندگی شرکت های بیمه مختلف در کشور
    • علاقمندان دوره تخصصی بیمه که نیاز به آموزش پایه ای بیمه دارند

    شرایط ورود به دوره
    • داشتن حداقل مدرک دیپلم
    • داشتن سن قانونی برای اخذ کد نمایندگی ( بر اساس آیین نامه هر شرکت بیمه )
    • پذیرش شرایط دوره ها و تضمین دسترسی به اینترنت پرسرعت و دستگاه های الکترونیکی لازم برای کلاس های آنلاین

    انتخاب شرکت بیمه برای اخذ کد نمایندگی
    در دهه اخیر شرکت‌های بیمه زیادی تأسیس شده‌اند که در زمینه‌های مختلف بیمه‌ای به ارائه خدمات مشغول شده‌اند. خدماتی که این شرکت‌های بیمه‌ای ارائه می‌دهند بسته به نوع شرکت متفاوت است و نمی‌توان گفت که کدام شرکت در حال حاضر بهترین است اما اگر قصد تأسیس نمایندگی بیمه را دارید می‌توانید جهت انتخاب بهترین بیمه برای اخذ نمایندگی شاخص‌ها و ملاک‌های خاصی را در نظر بگیرید و بر اساس آن اقدام به تاسیس نمایندگی بیمه کنید. برخی از مهم‌ترین این شاخص‌ها شامل موارد زیر است:
    • ضریب توانایی شرکت بیمه موردنظر
    • افتخارات و موفقیت‌های شرکت بیمه
    • نحوه عملکرد و مدیریت هیئت مدیره شرکت بیمه
    • تعداد نمایندگان فعال شرکت بیمه در سطح کشور
    • شاخص سود و زیان و بازدهی سهام شرکت بیمه در بورس
    • نحوه عمل به تعهدات
    • نحوه و فرایند آموزش نیروهای انسانی


    معرفی شغل کارگزاری بیمه
    همگام با پیچیده تر و تخصصی تر شدن زمینه های مختلف زندگی، نیاز به متخصصان حرفه ای برای برخورد عاقلانه با مسایل و مشکلات زندگی، بیش از پیش احساس می شود. در عرصه بیمه نیز که امروزه صنعتی پیچیده محسوب می شود، یک کارشناس آگاه به علوم بیمه لازم است که در کنار آشنایی با انواع خدمات بیمه، در یافتن بهترین شرکت بیمه به بیمه گذار کمک کند.
    انتخاب بیمه مناسب در بسیاری موارد برای بیمه گذار کار ساده ای نیست. بررسی بیمه گرهای موجود در کشور، نوع پوشش، سوابق و نوع خدمات آنها برای بیمه گذارها سخت و مشکل است. کارگزار رسمی بیمه این کار را برای بیمه گذار ساده می کند. او نقش نماینده و مشاور بیمه گذار را داشته و بدون دریافت هیچ هزینه ای از بیمه گذار، بهترین نوع بیمه با بالاترین کیفیت را به او پیشنهاد می کند. همچنین در صورت بروز خسارت احتمالی، وظیفه پیگیری دریافت مبلغ خسارت از شرکت بیمه گر برای بیمه گذار را  بر عهده دارد. برخی وظایف، مسئولیت ها و مهارت های کارگزار بیمه عبارتند از:


    • بررسی شرایط بیمه کننده با کسب اطلاعات از آن ها
    • داشتن اطلاعات از بیمه های شرکت های مختلف
    • معرفی بهترین و مناسب ترین بیمه به شخص بیمه گذار
    • ارائه مشاوره و راهنمایی به بیمه گذار در تمام زمینه های مورد نیاز
    • تهیه گزارش از فعالیت های خود و ارائه این گزارش ها به بیمه مرکزی
    • انجام مکاتبات اداری در حوزه‌های مختلف

    مراحل اخذ کارگزاری بیمه
    • شرکت و قبولی در آزمون آداب (بدون تقدم)
    گذراندن دوره آموزشی بیمه و قبولی در آزمون مربوطه
    • شرکت و قبولی در مصاحبه کارگزاران بیمه بیمه مرکزی

    معرفی دوره داوطلبین کارگزاری بیمه
    دوره آموزشی اخذ پروانه کارگزاری بیمه موسسه بهار ، دوره ای 40 ساعته است و به عنوان دوره آموزشی الزامی برای متقاضیان اخذ پروانه کارگزاری بیمه ، برگزار می گردد.
    بر اساس آیین نامه 92 بیمه مرکزی ج.ا.ا متقاضیان اخذ پروانه کارگزاری بیمه پس از گذراندن موفق دوره آموزشی و کسب حداقل امتیاز (60 از 100) در آزمون پایان دوره، علاوه بر گواهی آموزشی ، الزام دریافت گواهی آزمون آداب را نیز برای درخواست مصاحبه از بیمه مرکزی ج.ا.ا را خواهند داشت . 
    برای دریافت آیین نامه 92 و  آیین نامه 92/3 بیمه مرکزی و اطلاع از قوانین و شرایط دوره کارگزاری بیمه، کلیک کنید.


    دوره آموزش اخذ کارگزاری بیمه موسسه بهار چیست؟
    موسسه آموزش عالی آزاد بهار تحت نظارت پژوهشکده بیمه ج.ا.ا دوره ای تحت عنوان متقاضیان اخذ پروانه کارگزاری بیمه بصورت دوره های حضوری و دوره های آنلاین (قالب جاری) برگزار می نماید. این دوره ها با هدف ارتقای دانش بیمه ای و همچنین دریافت مدرک آموزشی که از جمله الزامات برای اخذ مجوز پروانه کارگزاری است برگزار می گردد. متقاضی، پس از گذراندن موفق دوره و قبولی در آزمون پایان دوره که برگزاری آن به عهده پژوهشکده بیمه است، گواهی مورد تایید پژوهشکده بیمه را دریافت می نماید. دوره آموزش اخذ پروانه کارگزاری در چارچوب قوانین بیمه مرکزی و پژوهشکده بیمه ج.ا.ا اجرا می گردد.


    مخاطبین  داوطلبین کارگزاری بیمه موسسه بهار چه کسانی هستند؟
    • متقاضیان اخذ پروانه کارگزاری بیمه

    شرایط ورود به دوره
    • داشتن حداقل مدرک کارشناسی
    • پذیرش شرایط دوره ها و تضمین دسترسی به اینترنت پرسرعت و دستگاه های الکترونیکی لازم برای کلاس های آنلاین


    معرفی شغل ارزیابی خسارت
    ارزیابان خسارت اشخاص حقیقی یا حقوقی مستقلی که به خسارات و ادعاهای بیمه‌گذاران به درخواست بیمه‌گران رسیدگی می‌کنند و طبق شرایط بیمه‌نامه و تعهدات بیمه‌گر مقدار خسارت وارده را ارزیابی و تعدیل می‌کنند. بیمه‌گران با پرداخت حق‌الزحمه، ارزیاب خسارت بیمه‌ای را که فردی مستقل و کاملا مجرب است برای بررسی و تحقیق در مورد ادعای خسارت و همچنین ارزیابی ارزش هر خسارت و میزان واقعی آن بکار می‌گیرند . به عبارت دیگر ارزیاب خسارت موظف است خسارات اعلام شده از طرف بیمه‌گذاران را در شرکت بیمه بررسی و ارزیابی کند.
    ارزیاب خسارت شغلی تخصصی است که نیاز به داشتن اطلاعات کامل و جامعی از اصول و حقوق، شرایط عمومی وخصوصی، بیمه‌نامه و همچنین آشنایی با اسناد و مدارک مربوط به خسارت دارد.


    مراحل اخذ پروانه ارزیابی خسارت بیمه
    • گذراندن دوره آموزشی بیمه و دریافت مدرک
    • موفقیت در آزمون کتبی و مصاحبه حضوری تخصصی بیمه مرکزی
    • سایر شرایط اختصاصی


    معرفی دوره ارزیابی خسارت
    بر اساس آیین نامه 85 بیمه مرکزی ج.ا.ا  متقاضیان اخذ پروانه ارزیابی خسارت بیمه علاوه بر گواهی نامه آزمون ارزیابی خسارت  و همچنین  قبل از اقدام جهت درخواست پروانه ارزیابی خسارت ، می بایست دوره آموزشی ارزیابی خسارت را در موسسات مورد تایید بیمه مرکزی ج.ا.ا با موفقیت بگذرانند که شامل  56 ساعت آموزش عمومی و 24 ساعت آموزش تخصصی هر رشته است. بدیهی است در پایان دوره برای شرکت کنندگان در صورت موفقیت در گذراندن دوره، گواهینامه صادر می گردد.
    برای دریافت آیین نامه 85  و  آیین نامه 85/1  بیمه مرکزی اطلاع از قوانین و شرایط دوره ارزیابی خسارت بیمه،  کلیک کنید.


    دوره ارزیابی خسارت موسسه بهار چیست؟
    موسسه بهار تحت نظارت پژوهشکده بیمه ج.ا.ا دوره ی ارزیابی خسارت بیمه را بصورت دوره های حضوری و آنلاین (قالب جاری) برگزار می نماید. دوره ارزیابی خسارت بیمه با هدف ارتقای دانش بیمه ای و همچنین دریافت مدرک آموزشی که از جمله الزامات برای اخذ پروانه ارزیابی خسارت است و در چارچوب آیین نامه 85 بیمه مرکزی ج.ا.ا اجرا می گردد.
    دوره های ارزیابی خسارت بیمه در موسسه بهار به مدت 80 ساعت و در دو بخش دروس عمومی به مدت 56 ساعت و رشته های تخصصی که در زیر گروه رشته های اصلی اشخاص، مهندسی، مسئولیت، باربری، آتشسوزی و اتومبیل به مدت 24 ساعت برای هر رشته برگزار می گردد.
    مخاطبین دوره ارزیابی خسارت موسسه چه کسانی هستند؟
    • متقاضیان اخذ پروانه ارزیابی خسارت .

    شرایط ورود به دوره
    • داشتن حداقل مدرک کارشناسی
    • داشتن سابقه کار ارزیابی خسارت
    • پذیرش شرایط دوره ها و تضمین دسترسی به اینترنت پرسرعت و دستگاه های الکترونیکی لازم برای کلاس های آنلاین

      برای اطلاع از آخرین تغییرات و آیین نامه های اصلاحی دوره، به سایت بیمه مرکزی ج.ا.ا مراجعه شود


    چرا دوره های بیمه ای موسسه بهار؟
    دوره های بیمه موسسه بهار با استفاده از اساتید تراز اول صنعت بیمه و تداوم برگزاری کلیه دوره های مورد نیاز این صنعت از جمله دوره نمایندگی بیمه ، کارگزاری و  ارزیابی خسارت بیمه توانسته است با بالا بردن سطح کیفیت آموزش، رضایت متقاضیان و فعالان صنعت بیمه را در سراسر کشور جلب نماید. این گروه علاوه بر استان تهران در سایر نقاط ایران با داشتن نمایندگی فعال، به رسالت خود که رفع تبعیض آموزشی است عمل می نماید.

     

    درصورت نیاز به راهنمایی بیشتر و ثبت نام، از طریق شماره های زیر با گروه بیمه موسسه بهار تماس بگیرید
    دفتر مرکزی ( تهران) :   02188730184  ،  02188528944  ،  09190268563
    یا با کلیک بر روی لینک زیر از طریق واتزاپ با ما در ارتباط باشید

     

    برای ارتباط با ما از طریق اینستاگرام و تلگرام، بر روی لینکهای زیر کلیک کنید