هنوز زنده ایم

هنوز زنده ایم
پنجاهمین شماره نشریه بیمه داری نوین در چهار پرونده با عناوین هنوز زنده ایم، داوری، زندگی نبازها و بیم های نسنجیده منتشر شد، این شماره با سرمقاله مینا صدیق نوحی مدیر عامل شرکت بیمه اتکائی سامان با عنوان “توشه راهی که از  ACII” گرفتم اغاز می شود و با سرمقاله آزاده محسنی سردبیر نشریه بیمه داری نوین با عنوان “خورشید پشت ابر نمی ماند” ادامه پیدا می کند.

اکنون های همیشگی
در این شماره به سیاق شماره های پیشین گفتگوئی داریم با رئیس کل بیمه مرکزی با عنوان “اکنون های همیشگی” . در این گفتگو پرویز خوشکلام خسروشاهی از تصمیم های سختی می گوید که باید برای ساماندهی صنعت بیمه گرفت. گفتگو با خسروشاهی برای مخاطبانی که می خواهند بدانند دقیقا در نهاد ناظر چه اتفاقاتی در حال وقوع است، می تواند جالب توجه باشد.

در ادامه گفتگوئی داریم با دکتر فرشاد فاطمی ، دبیر همایش اکو بیمه که قرار است در ماههای اینده با اجرای نشریه بیمه داری نوین برگزار شود. “بیمه در تقاطع سیاست گذاری، فناوری و اقتصاد” عنوان گفتگو با فرشاد فاطمی است تا زوایا و اهداف اولین همایش بیمه ای که قرار است بیمه گران را در اقتصاد مغروق کند، شفاف شود.

هنوز زنده ایم
ما برای ایران رویاهای زیادی داشتیم که به وقوع نپیوست اما بدون شک 1404 سال سختی برای بیمه گران است چرا که سرشار از عدم قطعیتهاست.

“پایان باز برای فصلی سرد” عنوان میزسخنی است که اقتصاددان ها در آن زنهارهایی به بیمه گران می دهند و از عدم قطعیتهائی می گویند که صنعت بیمه را نیز مانند سایر صنایع می تواند در اغما ببرد. این میزگرد با حضور علی سرزعیم اقتصاددان، حسین سلاح ورزی فعال اقتصادی و اسماعیل داور پناه مدیر عامل بیمه اتکائی تهران، ما را به عمق ساختارهای پوسیده اقتصاد ایران می برد و اثری که در نهایت بر صنعت بیمه حادث می شود.

در ادامه گزارشی منتشر شده است با عنوان “روندهای کلیدی” که با هدف بررسی دقیق روندها و داده های صنعت بیمه در سال 1403 تهیه شده است در این مقاله کلیه شاخص های کلیدی صنعت بیمه مورد واکاوی قرار گرفته است.

در گزارش بعدی این پرونده با عنوان “تردید های پایدار” ، بازارهای بیمه جهان در آیینه ارقام زیر ذره بین وارسی قرار گرفته است.

در ادامه پرونده ما هنوز زنده ایم گزارشی داریم با عنوان “ناسازگاری به وقت تصمیم” که روایتی از بانک جهانی درباره بازار ها است.

دادوری
با ایجاد مرکز داوری صنعت بیمه، فصل جدیدی از قضاوت در صنعت بیمه شکل گرفته است بر این اساس به سراغ بانیان این مرکز رفتیم تا زوایا و نقاط پیدا و پنهان این مرکز را زیر ذره بین قرار دهیم.

در این پرونده میزگرد خواندنی با عنوان راه حل های کم هزینه منتشر شده که می تواند ابهامات مخاطبان را در خصوص مرکز داوری صنعت بیمه برطرف کند.

در این میزسخن همراه می شویم با حضور جوادی رئیس مرکزی داوری و ده نمکی، پهلوان، مستجابی و بزرگی عضو هیات امناء تا کارکردهای مرکز داوری و میزان استقلال آن را بررسی کنیم.

“منهای قضا” عنوان گزارشی است که در ادامه این پرونده جذاب شما را با وضعیت داوری در ایران و دنیا آشنا می کند.

“بایسته هائی برای تمام فصول” گزارشی است که داوری در سطح بین المللی تاریخچه، استانداردها و نقش نهادهای مطرح را به تفسیر می کشد.

زندگی نبازها
فروش بیمه زندگی اصلا راحت نیست اما شدنی است.اما راهش چیست؟ در این پرونده تلاش کردیم بدین مهم بپردازیم.

در این پرونده در ابتدا سخنرانی حسن رضا عباسیان فر معاون توسعه و نوآوری بیمه مرکزی در سخنکده متن را می خوانیم در جائی که نقاط خطر در سال 1404 و از جمله بیمه های زندگی را تشریح می کند.

و  در ادامه در سخنرانی مبسوط، دیدگاههای محمدرضا کشاورز مدیر عامل بیمه پاسارگاد را می خوانیم با عنوان “ژرفانمائی بیمه های زندگی” در سال 1404 که در این سخنرانی کشاورز به عنوان سکاندار شرکتی که بیشترین میزان فروش بیمه های زندگی در ایران را دارد از سختی های فروش بیمه زندگی در سال پیش رو می گوید.

“قرمز پررنگ” گزارشی است که در ادامه می خوانید تا از وضعیت سهام شرکتهای بیمه جنرال در بازار سرمایه بیشتر اگاه شوید.

“زندگی های نگران” عنوان گزارش دیگر این پرونده جذاب است و به وضعیت سهام شرکتهای بیمه زندگی در بازار سرمایه در سال 1403 نگاهی عمیق دارد.

بیم های نسنجیده
این پرونده را به موضع مهم اکچوئری در صنعت بیمه ایران اختصاص دادیم با پنلی با عنوان “خطربانان” با حضور برزگر مدیر اکچوئری بیمه سامان، مجتبی عابد مدیر کل صدور مجوز فعالیت حرفه ای بیمه مرکزی، مرتضی اعلاباف عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی و یوسف قلاتی رئیس هیات مدیره شرکت فناوران خبره .

در این پنل نقشه راه استفاده از فناوری های نوین و تحقق اکچوئری دیجیتال مورد بررسی قرار گرفت.

شیما آرا قائم مقام بیمه سامان و از اکچوئران حرفه ای صنعت بیمه، اکچوئری در ایران و جهان را در سخنرانی با سرتیتر “مقایسه به سبک آرا”بررسی می کند. آرا فقدان یک تشکل صنفی را از چالش های اصلی اکچوئری در ایران می داند.

نگاهی به وضعیت سهام گروه بیمه اتکائی در بازار سرمایه در سال 1403 گزارش بعدی است که با عنوان “گامی به سوی خلاقیت” منتشر شده است.

آینده علم اکچوئری نیز عنوان مقاله ای است که در ادامه این پرونده روندهای پیشرفته فناوری های نوظهور و مدل های تحول آفرین در یک دنیای مبتنی بر داده را بررسی می کند.

این پرونده ادامه دارد تا در مطلبی با عنوان “ضرورت بقا” به بررسی اخرین روندهای اکچوئری در دنیا و تاثیر آن بر صنعت بیمه می پردازد.

برای تهیه نشریه بیمه داری نوین یا شماره 88644304 و 5 تماس حاصل فرمائید.