انتقاد نماینده مجلس از بیتوجهی به استارتاپهای بیمهای
به گزارش خبرگزاری مهر، محسن پیرهادی گفت: شرکتهای دانشبنیان و استارتاپی حوزه بیمه و پلتفرمهای ایرانی آنها در معرض نابودی قرار دارند و متأسفانه این در نتیجه عملکرد بیمه مرکزی است که نهادهای بالادستی دولتی را به لابیگری با این شرکتها متهم میکند.
وی افزود: بیمه مرکزی با انحصاری که به عنوان نهاد ناظر به یک شرکت خود تأسیس داده است، کسبوکارهای دانشبنیان و استارتاپی آنلاین از همکاری مستقیم با نمایندگان بیمه و حتی خود شرکتهای بیمه منع کرده و هر گونه صدور بیمهنامه منحصر به همکاری اجباری با این شرکت میکند.
نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم ادامه داد: ما در مجلس مخالف این اقدام و رویه انحصار بیمه مرکزی هستیم و ورود کارگروه اقتصاد دیجیتال به موضوع در این ماجرا بسیار به موقع بوده است.
وی تصریح کرد: ظاهراً با تصمیمات کارگروه اقتصاد دیجیتال، فعالیت این سامانه بیمه مرکزی فعلاً متوقف شده است اما مسئولان بیمه مرکزی در یک بیتوجهی کامل به تصمیمات نهادهای بالادستی قرار دارند.
پیرهادی گفت: بیمه مرکزی نمیتواند با متخلف نامیدن صفر تا صد کسبوکارهای دانشبنیان، بعضی تصمیمات نهادهای بالادستی را نتیجه «لابیگری» این کسبوکارها با دولتیها بخواند.
عضو هیئت رئیسه مجلس یادآور شد: این اتهامات تنها متوجه دانشبنیانها نیست بلکه دولت را هدف قرار میدهد. با توجه به اینکه کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال ذیل دولت تعریف شده است و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر امور اقتصادی و دارایی، وزیر صنعت، معدن و تجارت، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، معاون علمی و فناوری رئیسجمهور و رئیسکل بانک مرکزی در آن عضویت دارند، این امیدواری را داریم که تغییری در اقدام بیمه مرکزی حاصل شود.
وی بیان کرد: استارتاپهای دانشبنیان ایرانی نقش بزرگی را در چند سال اخیر ایفا کردهاند و یکی از مهمترین دستاوردهای این شرکتهای دانشبنیان و فناوریمحور، اشتغالزایی است. آنهم برای نیروهای جوان، نخبه و تحصیلکردهای که حفظ آنها در کشور منافع جانبی بیشتری را هم در بر داشته است.